Palvelut

Tarjoamme Espoon Tapiolassa alueensa laadukkaimmat puitteet kuntoiluun edullisin hinnoin. Meillä voit kuntoilla turvallisesti viihtyisissä, laadukkaissa ja ilmastoiduissa olosuhteissa klo 05-24 vuoden jokaisena päivänä, alle eurolla per päivä. Pukuhuoneissa on omalla lukolla lukittavat pukukaapit ja suihkut sekä wc:t.

Kestävyysharjoitteluun meiltä löydät monipuolisen valikoiman Technogym cardiolaitteita kuten yläraajaergometri Excite+ Top, juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita, kuntopyöriä, sekä muita erikoisuuksia, kuten hiihtolaite Thorax Trainer.

Lihaskuntoalueelta löydät monipuolisten taljalaitteiden lisäksi alan johtavan laitevalmistajan Technogymin painopakalliset laitteet jotka sopivat niin aloittelijoille ja aktiiviharrastajillekin.

Hyvin varustetusta vapaapaino alueelta löytyy laaja valikoima käsipainoja, kahvakuulia, tankoja, penkkejä sekä useita Technogym Pure Strength vipuvarsilaitteita.

Lisäksi miellyttävät ja kehuja saaneet Technogym Flexability Line –sarjan venyttelylaitteet auttavat mm. selän ongelmiin.

Jäsenyys

Liittyessäsi jäseneksi saat yhden ilmaisen tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Lisäksi järjestämme maksuttomia laiteopastuksia milloin voit kysyä ilmaiseksi vinkkejä harjoitteluusi meidän Personal Trainereilta. Jäsenyys ›

Jäsenenä saat myös muita rahanarvoisia etuja, mm. alennuksia ja kampanjaetuja yhteistyökumppaneiltamme.

Tervetuloa tutustumaan!

Ryhmäliikunta

MyFit Tapiolassa nautit elämyksellisistä virtuaalisista ryhmäliikunta- ja sisäpyöräily tunneista.

Tutustu aikatauluihimme »

Personal Training

Jäsenyyteesi kuuluu yksi tapaaminen PT:n kanssa. Halutessasi voit myös ostaa Personal Trainingia lisäpalveluna.

Ota yhteyttä »

Personal Training

Jäsenyyteesi kuuluu yksi tapaaminen Personal Trainerin kanssa. Personal Trainerin kanssa harjoittelet omien tavoitteiden ja tarpeiden ehdoilla tehokkaasti. Halutessasi voit myös ostaa Personal Trainingia lisäpalveluna.

PT Hinnasto

Varaa aika maksuttomaan tapaamiseen

pt-juuso-kaukelin-180

Juuso Kaukelin

Personal Trainer

040 574 0500
ptjuuso@myfit.fi

Ota yhteyttä

pt-juuso-kaukelin-180

Juuso Kaukelin

Personal Trainer

040 574 0500
ptjuuso@myfit.fi

Ota yhteyttä

Juuso Kaukelin - lisätietoja

Moi,

Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni ja sen avulla ammennan hyvää oloa ja jaksamista omaan arkeeni. Siksi haluan auttaa myös Sinua löytämään liikunnan ilon.

Oma urheilutaustani on autourheilun puolelta, jossa olen kilpaillut sekä SM-, PM-, että EM-tasolla, ja aktiivinen kuntosaliharjoittelu on ollut mukana elämässäni yli kymmenen vuoden ajan. Olen aina nauttinut liikunnasta ja urheilusta, sekä sen tuomasta hyvästä fiiliksestä.

Haastan sinut ylittämään itsesi ja pääsemään tavoitteeseesi, oli se sitten lihasmassan lisäys tai painonpudotus!

Treenit ovat kanssani kovatempoisia unohtamatta oikean tekniikan tärkeyttä, valmentajana minua voisi kuvailla sanoilla energinen, kannustava, täsmällinen ja motivoiva.

Minulta saat yksilöllistä valmennusta tukemaan henkilökohtaisia tavoitteitasi, oli kyseessä sitten kokonaisvaltaiset elämäntapamuutokset, kehonmuokkaus (lihaksen kasvatus, rasvanpoltto), lihastasapaino tai terveyden tukeminen.

Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva ja tavoitteitasi tukeva paketti, jossa huomioidaan niin ruoan kuin levon tärkeys ja vaikutus progressiiviseen harjoitteluun.

Koulutukset

 • Trainer4You Personal Trainer
 • Trainer4You kuntosalivalmentaja
 • Trainer4You hyvinvointivalmentaja
 • Trainer4You ravintovalmentaja.

Ota yhteyttä painamalla tästä

pt-satu-vuorjoki-180

Satu Vuorjoki

Personal Trainer

040 529 1940
ptsatu@myfit.fi

Ota yhteyttä

pt-satu-vuorjoki-180

Satu Vuorjoki

Personal Trainer

040 529 1940
ptsatu@myfit.fi

Ota yhteyttä

Satu Vuorjoki - lisätietoja

Valmennuksessa Satun mottona on kehon harjoittaminen kokonaisuutena. Satun kanssa treenataan oikeissa asennoissa ja kuunnellaan kehon viestejä – mitä keho tarvitsee. Satun oma laji on latinalaistanssi, jossa hän myös kilpailee parinsa kanssa. Satu on joogaohjaaja ja Satulla on pitkä kokemus ryhmäliikuntaohjaajana. Satu on myös erikostunut seniori-ikäisten ohjaamiseen.

Nykyinen elämäntapa ja työasennot rasittavat usein lihaksistoa epätasaisesti ja synnyttävät virheasentoja. Heikot, lyhentyneet ja kireät lihakset estävät kehoa toimimasta kunnolla.

Terveyttä tukeva ruokavalio ja riittävä liikunta tulisi olla luonteva osa elämäämme. On tärkeää oppia kuuntelemaan omaa kehoaan. Kuuntelemalla tuntemuksiamme löydämme itsellemme sopivan ruokavalion ja tavan liikkua.

Keholla ja mielellä on vahva yhteys. Myönteisillä mielikuvilla, ajatuksilla, tunteilla ja keskittymisellä on suuri merkitys tavoitteiden toteuttamisessa. Yhdistettynä oikeaan hengitystekniikkaan ne auttavat myös luomaan yhteyden kehon ja mielen välille.
Arjen teoilla ja ajatuksilla voimme joka hetki kuljettaa elämää haluamaamme suuntaan.

Elämänmuutos vaatii motivaatiota. Se edellyttää omien toimintatapojen pohtimista, iloa, energiaa ja tahtoa toteuttaa tavoitteensa. Tässä voin auttaa sinua.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan sinua tavoitteidesi toteuttamisessa! 🙂

KOULUTUS

 • Joogaohjaaja (RYT200, Seasonal Yoga Finland)
 • Personal Trainer (TrainerLab)
 • Reiki-hoitaja (Harmonihuone Somsola)
 • Yhteiskuntatieteiden maisteri (Jyväskylän Yliopisto)

ERITYISOSAAMINEN
Kehonhuolto ja ryhti, painonhallinta, kokonaisvaltainen hyvinvointi, senioriliikunta, toiminnallinen harjoittelu

MOTTO
“ The Mind is Everything. What You Think You Become.“

Ota yhteyttä painamalla tästä

Iina Markkanen

Personal Trainer

045 675 2162
ptiina@myfit.fi

Ota yhteyttä

Iina Markkanen

Personal Trainer

045 675 2162
ptiina@myfit.fi

Ota yhteyttä

Iina Markkanen - lisätietoja

Hei,

Minulla on vankka kokemus erilaisten asiakkaiden personal trainerina. Olen auttanut aloittelijoita pääsemään turvallisesti vauhtiin liikunnassa. Taukoa pitäneet ovat saaneet uuden startin, ja pidemmälle treenanneet päässeet uudelle tasolle.

Fysiikkavalmennuksestani ovat hyötyneet erityisesti golfin ja tenniksen pelaajat, pelistä tulee antoisampaa kun kroppa toimii lajin edellyttämällä tavalla. Toimistotyöntekijöiden hartiakivut jäävät usein salille, ja äidit jaksavat vauva-arkea paremmin kun huolehtivat myös omasta hyvinvoinnistaan.

Lihaskuntoharjoittelun aloittaminen / tehostaminen missä iässä tahansa kannattaa aina!

Olen itse liikkunut koko ikäni. Kilpayleisurheilun jälkeen olen harrastanut mm. kuntonyrkkeilyä ja golfia, ja tykkään omalla kehonpainolla tehtävistä treeneistä. Välillä on kiva käyttää myös välineitä, kuten TRX-naruja ja kahvakuulia.

Trainerina suosin toiminnallisia treenejä, joissa saadaan koko keholle tehokasta harjoitusta. Kesytetään yhdessä kahvakuulat, kumpparit ja levytangot!

Huomioin aina yksilöllisen kokonaistilanteen mm. harjoittelu, ravinto, lepo, perhe, työt, sekä ajankäyttömahdollisuudet.

Tule nykäisemään hihasta, ota reippaasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan miten voisin parhaiten olla avuksesi!

Koulutus:

 • FAF Personal Trainer
 • FAF Kuntosaliohjaaja
 • Trainer4You Kahvakuulaohjaaja
 • Titleist Performance Institute golf fitness ohjaaja
 • Training for Warriors ohjaaja
 • FM (kemia)

Ota yhteyttä painamalla tästä

Sofie Henriksson

PhysioTrainer, Fysioterapeutti, OMT

050 574 3099
ptsofie@myfit.fi

Ota yhteyttä

Sofie Henriksson

PhysioTrainer, Fysioterapeutti, OMT

050 574 3099
ptsofie@myfit.fi

Ota yhteyttä

Sofie Henriksson - lisätietoja

Hei,

Työssäni kiinnostuksen kohteena on TULE- vaivat ja kuntoutus. Viime vuosina kuntosalien asiakaskunta on laajentunut. Saleilla käy yhä enemmän tuki- ja liikuntaelin vaivoista kärsiviä asiakkaita, joiden erityistarpeet trainerin / fysioterapeutin täytyy ottaa huomioon harjoitusohjelmia suunnitellessa. Laadin sinulle sopivan nousujohteisen harjoitusohjelman elämäntilannettasi huomioiden onko sitten kyseessä ennaltaehkäisevästä näkökulmasta tai taustalla olevat tuki- ja liikuntaelinrajoitteet, urheiluvammat  tai elintapasairaudet. Myös monella ”terveellä” aktiiviliikkujalla on taustalla lihastasapainoon ja liikekontrolliin liittyviä asioita, jotka tulee ottaa huomioon harjoittelussa.

Itse olen nuoruudesta asti ollut kiinnostunut liikunnasta ja harrastan edelleen erilaisia liikuntamuotoja kuten esim. kuntosaliharjoittelu, pyöräily, lenkkeily ja ratsastus. Osallistuin 2003 ja 2005 maratoniin ja 2007 Sulkavan soutuun. Nykyään treenaan omaksi iloksi ja hyvinvoinnin vuoksi. Nautin treenaamisesta ja haluan välittää tätä nautinnon elämystä ja onnistumisen tunnetta myös sinulle.

Työni suhteen into kasvaa vuosien myötä. Muutosten näkeminen, avun antaminen, ongelmien ratkaisu – nautin siitä ja pidän työstäni. Kutsumuksenani on työssäni auttaa ihmisiä.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan sinua tavoitteidesi toteuttamisessa.

KOULUTUKSET

 • Fysioterapeutti 2002, Arcada AMK
 • OMT 2009, Suomen Ortopedinen Manuaaliterapia ry
 • Akupunktio 2014, Suomen lääkäreiden akupunktioyhdistys ry
 • PhysioTrainer 2017, Suomen terveysliikunta instituutti ry

Ota yhteyttä painamalla tästä

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta sopii erinomaisesti nykyajan kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista. Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii niin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin.

Hinta 42€ / 45min

Ajanvaraukseen

Richard Wahlstedt

Urheiluhieroja

050 514 3768

Ajanvaraus

Richard Wahlstedt

Urheiluhieroja

050 514 3768

Ajanvaraus

Ryhmäliikunta

MyFit Tapiolassa nautit elämyksellisistä virtuaalisista ryhmäliikunta- ja sisäpyöräily tunneista. Voit osallistua aikataulutetuille tunneillemme tai valita mieleisesi tunnin muina aikoina kosketusnäytöltä ja jumpata milloin sinulle parhaiten sopii. Mahdollista joka päivä klo 05:00 – 24:00.

Virtuaaliset tunnit näytetään ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa isolta screeniltä. Ajoitetut tunnit löydät ryhmäliikuntaohjelmastamme.

AIKATAULUT

Ryhmäliikunta syksy 2017

Virtuaalisten ryhmäliikuntatuntien aikataulu 22.9.2017 alkaen.
Aikataulutettujen tuntien ulkopuolella voit itse valita haluamasi tunnin kosketusnäytöltä.
Lataa tästä pdf-tiedosto ryhmäliikuntatunneista.

Maanantai

17:00 Cxworx27 30min
17:35 Bodypump™97 30min
18:10 Bodypump™102 1h
19:15 Cxworx24 30min
20:00 BodyBalance™77 Flex 30 min

Tiistai

16:45 BodyPump™98 xprs 30 min
17:20 CxWorx27 30 min
18:00 S&C live (Juuso) 1h
19:05 BodyPump™102 1h
20:10 BodyBalance™72 Flex 30 min

Keskiviikko

16:40 Kahvakuula 15 min
17:00 CxWorx23 30 min
17:35 BodyPump™98 1h
18:45 BodyCombat™72 xprs 30 min
20:00 BodyBalance™77 1h

Torstai

16:10 BodyBalance™77 strn30m
16:45 BodyCombat™72 1h
18:00 H.I.I.T live (Juuso) 1h
19:05 BodyPump™99 1h

Perjantai

15:15 BodyPump™100 1h
16:20 CxWorx27 30 min
16:55 BodyPump™102 xprs 30 min
17:30 GolfFIT live (Iina) 1h

Lauantai

12:00 Bodypump™97 1h
 ——  —————–
14:00 BodyCombat™72 1h
 ——  —————–
15:30 BodyBalance™77 Flex 30 min

Sunnuntai

11:00 JOOGA live (Satu) 1h
 ——  —————–
13:00 BodyBalance™73 1h
 ——  —————–
15:00 BodyPump™98 1h

Aikataulutettujen tuntien ulkopuolella voit itse valita haluamasi tunnin kosketusnäytöltä.

JOOGA (Live)

10x 120€ / 5x 70€

H.I.I.T & S&C (Live)

10x 79€ / 20x 139€ / 30x 179€

AIKATAULUT

Sisäpyöräily syksy 2017

Virtuaalisten sisäpyöräilytuntien aikataulu 21.8.2017 alkaen.
Aikataulutettujen tuntien ulkopuolella voit itse valita haluamasi tunnin kosketusnäytöltä.

Lataa tästä pdf-tiedosto sisäpyöräilytunneista

Maanantai

17:30 RPM™75 1h
 ——  —————
19:00 RPM™75 xprs 30 min

Tiistai

17:30 RPM™71 xprs 30 min
 ——  —————-
19:00 RPM™75 1h

Keskiviikko

17:30 RPM™73 xprs 30 min
 ——  ——————
19:00 RPM™71 1h

Torstai

17:30 RPM™75 xprs 30 min
19:00 RPM™72 1h

Perjantai

16:30 RPM™75 xprs 30 min

Lauantai

13:00 RPM™73 xprs 30 min

Sunnuntai

12.00 RPM™70 xprs 30 min

Aikataulutettujen tuntien ulkopuolella voit itse valita haluamasi tunnin kosketusnäytöltä.

Tuntikuvaukset

MyFit Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit

Jumppaa milloin haluat klo. 05:00-24:00

 

PT H.I.IT (Live) – High Intensity Interval Training – Treeni sisältää 10 eri liikettä + 3 kierrosta ja joka perustuu pidempiin lepotaukoihin kuin työskentelyaikaan, mutta ei kannata antaa tämän hämätä koska kyseessä on kovaa työtä. Intervalliharjoittelua parhaimmillaan, eli ei sisällä pitkiä aikajaksoja aerobista harjoittelua, koska tämä ei ole tehokkain tapa polttaa rasvaa. Pusketaan syke ylös ja sitten kiltisti annetaan sen laskea alas. Rasva palaa takuuvarmasti vielä pitkään treenin jälkeenkin jälkipolton myötä (EPOC – Excess Postexercise Oxygen Consumption). Tunti on kestoltaan 60min ja on Personal Trainerin vetämä. Ensimmäinen kerta ilmainen jonka jälkeen 10x 79€ / 20x 139€ / 30x 179€. Paketeilla käyttöaikaa 120 vuorokautta.

PT S&C (Live) – Strength & Cardio – Tunti vaihtelee pyramidiharjoituksesta erilaisiin patteriharjoituksiin. Pyramidiharjoituksessa kokoajan palataan toistamaan samoja liikkeitä, mutta eri toistomäärillä. Saa sinut treenaamaan “autopilotilla”. Suoritetaan laskevilla toistomäärillä, hyödyntäen erilaisia liikkeitä ja kuorman vaihdellessa omankehonpainosta lisäpainoihin (ei raskaisiin painoihin). Nopeuttaa rasvanpolttoa, parantaa lihaskuntoa & hapenottokykyä, vapauttaa endorfiineja ja saa sinut hikoilemaan! Mahdollistaa harjoittelun omalla tahdillasi, ei kontrolloida pillin vihellyksillä joten ei huolta vaikka olisi sinun ensimmäinen kertasi. Tunti on kestoltaan 60min jonka aikana tehdään yhteinen perusteellinen alkulämmittely ja lopuksi venytellään, mutta itse harjoitus kestoltaan 30min ja on Personal Trainerin vetämä. Ensimmäinen kerta ilmainen jonka jälkeen 10x 79€ / 20x 139€ / 30x 179€. Paketeilla käyttöaikaa 120 vuorokautta. Tämä tunti antaa varmasti haastetta myös kokeneille.

Les Mills BODYBALANCE™ on yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Se tekee kehostasi voimakkaamman ja
joustavamman, mutta auttaa Sinua myös rauhoittumaan. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen
liikeyhdistelmien kautta voima, tasapaino ja liikkuvuus kehittyvät miellyttävän musiikin tahtiin. MyFit tarjoaa
BODYBALANCE™-tunteina 60 min sekä 30 minuutin pituiset Strenght- ja Stretch-tunnit.

Les Mills BODYPUMP™ on yksi nopeimmista keinoista saada koko keho kuntoon, se haastaa tärkeimmät lihasryhmät
intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. BodyPumpissa harjoitteet tehdään tangon ja
painojen avulla, mitkä tuovat tehokkuutta tähän innostavaan harjoittelumuotoon. Sekä 30 että 60 minuutin
BODYPUMP™-tunteja.

Les Mills BODYCOMPAT™ on voimistava cardiotreeni, joka tempaa energisyydellään mukaansa. Tämä kehoasi
monipuolisesti haastava ohjelma on saanut inspiraationsa eri kamppailulajeista ja liikesarjatkin tulevat mm. karatesta,
taekwondosta, tai chistä, capoeirasta ja nyrkkeilystä. Isket, potkit ja lyöt polttaen samalla tehokkaasti kaloreita.
BODYCOMPAT™ tunnit sekä 30 että 60 minuutin pituisina virtuaalitunteina.

Les Mills CRWORX™ koko kehon tehokas puolituntinen haastaa Sinut ja kehosi . CRWORX™ tunnilla harjoitetaan
toiminnallisesti koko kehoa, välillä myös kuminauhoja hyödyntäen. Kokeile ja ihastu!

Les Mills SH’BAM™ Come as You are, leave as a star! Mukaansa tempaava tanssillinen tunti, joka sopii kaikille.
Liikkeisiin on helppo päästä mukaan, ja tunnit kehittävät koordinaatiota sekä ovat sykettä nostavia.

Jooga 1 – (kevyempi, helpompi tunti)
Vinyasa Flow jooga on dynaaminen musiikin kera tehtävä harjoituskokonaisuus, missä hengitys ja liike kulkevat
yhdessä. Tunneilla lämmittely tehdään aurinkotervehdysten ja niihin liittyvien keskivartalon lihasten avulla. Jokainen
tunti sisältää mm.tasapaino-, taaksetaivutus-, eteentaivutus-, noja- ja voima-asanat. Teemat vaihtelevat.

Jooga 2 – (raskaampi, haastavampi tunti)
Vinyasa Flow jooga on dynaaminen musiikin kera tehtävä harjoituskokonaisuus, missä hengitys ja liike kulkevat
yhdessä. Tunneilla lämmittely tehdään aurinkotervehdysten ja niihin liittyvien keskivartalon lihasten avulla. Jokainen
tunti sisältää mm.tasapaino-, taaksetaivutus-, eteentaivutus-, noja- ja voima-asanat. Teemat vaihtelevat.

DanceMix
Tervetuloa iloiselle ja vauhdikkaalle tanssitunnille, jossa pääset tuttujen rytmien ja uusimpien pop-hittien mukana
jammailemaan. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse, älä siis välitä toisesta vasemmasta jalastasi. Tunnille tarvitset
mukaan rennot liikuntavaatteet, juomapullon ja hikipyyhkeen sekä rohkeutta laulaa mukana  Tunnin kesto noin
40min. Lopussa jäähdytellään ja venytellään.

Core&Boxing
Tehokas ja vauhdikas intervallitunti, jossa nyrkkeilystä tuttujen iskujen myötä tehoja ja sykkeitä nostetaan. Vivahteita
klassisenkin baletin tasapaino-ja koordinaatio liikkeistä haastaen sinut mitä keskittyneempiin core-lihasten
harjoitteisiin. Nyrkkeily ja ns. pilates-osiot vuorottelevat, jolloin saat tunnista loistavan kokonaisuuden. Tunnilla voit
liikkua niin sisäjumppakengillä kuin paljain jaloin. Tunnin kesto noin 40min, lopussa kevyet venytykset ja jäähdyttelyt.

Roller1 Ylä
Ylävartalon putkirullaus.
Ylävartalon pehmytosakudoksia, lihaksia ja lihaskalvoja avaava, jännityksiä helpottava, helppo rullailukokonaisuus. Tee
liikkeet omaa kehoa, kireyksiä ja kipeitä kohtia kunnioittaen. Kesto noin 15min ja tunti sopii enemmän omana
harjoituksena tai palauttavana rullailuna treenin jälkeen, ei alkulämmittelynä ennen treeniä.

Roller2 Ala
Alavartalon ja jalkojen rullaus
Alakropan pehmytosakudoksia, lihaksia ja lihaskalvoja avaava, jännityksiä helpottava, helppo rullailukokonaisuus. Tee
liikkeet omaa kehoa, kireyksiä ja kipeitä kohtia kunnioittaen. Tunnille tarvitset jumppa-alustan ja rollerin eli
putkirullan. Hieman kireämmät, ihoa myötäilevät vaatteet helpottavat rullausta. Kesto noin 15min ja tunti sopii
enemmän omana harjoituksena tai palauttavana rullailuna treenin jälkeen, ei alkulämmittelynä ennen treeniä.

Seniorijumppa 40 min
Kevyt, mutta toiminnallinen – sopii myös liikuntaa aloittaville. Ei askelkuvioita.
Sisältää helpon alkulämmittelyn, lihaskunto- ja tasapaino osion sekä lyhyen loppuvenyttelyn.
Välineinä: käsipainot (ei pakolliset) ja alusta

RVP 35 min
Nopea alkulämmittely. Tehokas puolituntinen. Nopea verryttely jaloille ainoastaan lopussa. Muuten
kyykkyjä,askelkyykkyjä, paljon joustoja. Vatsat treenataan; alavatsa, suorat vatsat, vinot vatsat, ylävatsa. Pakaroille
erikseen lopussa lantionnostoja ja hyppyjä sykettä kohottavaa. Ja vielä punnerrusta ja lankkua lopuksi. Välineinä
mukana: levykiekko, alusta ja fitness bag tms esim kahvakuula

Easy Step
Step-aerobic tunti. Tunnilla askelletaan helppoja sarjoja steplaudan
kanssa. Lopuksi venyttelyt.

Step30
Step-aerobictunti hieman haastavammalla askelkuviolla. Lopuksi venyttelyt.

Core & venyttely
Tehokas tunti, jonka aikana keskitytään vatsan, selän ja kylkien ns.
korsetin lihaskunnon lisäämiseen. Noin puolet ajasta venytellään, el
otathan myös pitkähihaisen tunnille mukaan :). Sopii kaikille!

Easy Lihaskunto
Helpohko mutta monipuolinen lihaskuntotunti 30 minuuttia. Erinomainen koko kehon harjoitus aloittelijoista
aktiiveille.

Lihaskunto30
Lihaskuntotreeni musiikin tahdissa. Tunnilla vahvistetaan kehon suurimpia
lihasryhmiä levytangon- ja painojen avulla. Jokainen voi harjoitella
omalla kuntotasollaan valitsemalla itselleen parhaiten sopivat painot.

Kahvakuula30
KAHVAKUULA tunnilla harjoitetaan koko kehon lihaksia helpoilla ja
tehokkailla liikkeillä ja liikeyhdistelmillä giryakuulan kanssa. Jokainen
saa valita oman kuntonsa mukaan giryakuulan koon. Kaikki rohkeasti mukaan!

PowerStep
Vauhdikasta askellusta step-laudalle. Mukana sykkeenkohotusosioita.
Sopii jo hieman liikuntaa harrastaneille.

MyFit Pump intro 5 min
Introssa opetetaan MyFit Pumpissa käytettävien välineiden käyttö sekä oikeat harjoitusasennot.

Senior Balance
Helppoa ja tehokasta tasapainoa ja kehonhallintaa kehittävä harjoitus rauhallisen musiikin tahdissa.

MyFit Dance
Mukaansa tempaava tanssitunti, jossa rytmi tempaa mukaansa alusta alkaen. Sekoitus perinteistä aerobicia ja tanssia.

LatinMix
Zumba-tyyppinen tehokas ja rytmikäs tanssillinen tunti, joka haastaa koko kehon.

Kehonhallinta
Varsinkin keskivartaloa vahvistava ja kehonhallintaa kehittävä tehokas puolituntinen.

Venyttely30
Kehonhuoltotunti, jolla venytellään kaikki kehon päälihasryhmät läpi. Venyttely on tärkein ennaltaehkäisevä ja
huoltava toimenpide, joka mm. palauttaa lihaksen lepopituuden, parantaa verenkiertoa ja edistää aineenvaihduntaa.
30 min ja sopii kaikille.

Vatsa-peppu 30
Nimensä mukaisesti vatsa-peppu haastaa kiinteyttävään treeniin hyvällä sykkeellä. Helppoa ja tehokasta.

SISÄPYÖRÄILYTUNNIT

Spinning basic30 = hyvä tunti aloittelijoille, kevyt tunti josta pystyt aloittamaan spinningin

Warm up 15 = hyvä alkulämmittely ennen spinning tuntia tai miksei ennen sali treeniä

Warm Up Spinning 15 min
Sykettä kohottava 15 minuuttinen, ei loppuverryttelyä. Alkulämmittely kappale jossa jo lämpö päälle.

Spinning intro 5 min
Lyhyessä introssa opastetaan spinningpyörän säädöt ja oikea ajoasento.

Spinning basic 45
Tunti sopii kaikille vasta-alkajasta pitempääkin polkeneille. Opetellaan eri tekniikoita turvalliseen polkemiseen.
Jokaisen työosuuden jälkeen palautellaan.

Spinning cardio 60
Tunti on haastava. Tehdään töitä kaikilla sykealueilla ja haastetaan oma kestävyys tunnilla. Täällä saat kaiken irti
polkemisestasi, polkemisen perustekniikat oltava hallussa.

Easy Spin
Sisäpyöräilytunti, taso helppo. Soveltuu kaikille tai vaikka alkulämmittelyksi ennen treeniä.
Mukaan hikipyyhe ja juomapullo sekä sisäkengät/pyöräilykengät. Kesto 30 min.

Spin30
30 minuuttia tehokasta pyöräilyä. Syketaso nousee ja laskee vuorotellen aerobisen ja anaerobisen kynnyksen välillä.
Keskiraskas harjoitus.

Race
30 minuutin mittainen Race on hapenottokykyä ja kestävyyttä kehittävä sisäpyöräilytunti, missä syketaso nousee
tasaisesti tunnin aikana.

PowerSpin
Tällä tunnilla haastat itsesi. Tunnilla poljetaan vauhtikestävyysalueella, välillä maksimikestävyyden rajoja koitellen…
Hyppää satulaan ja viiletä kanssamme halki vaihtelevien maastojen. Tunti sopii jo jonkin verran polkeneille.

Spin 15
Tehokas vartti spinningpyörän selässä.

MyFit

Länsituulentie 1
02100 Espoo

Ota yhteyttä »

Avoinna

Vastaanotto

Ma-Pe 16:00-19:00 
La 10:00-13:00

Avainkortilla
05:00-24:00 joka päivä