Palvelut

Tarjoamme Espoon Tapiolassa alueensa laadukkaimmat puitteet kuntoiluun edullisin hinnoin. Meillä voit kuntoilla turvallisesti viihtyisissä, laadukkaissa ja ilmastoiduissa olosuhteissa klo 05-24 vuoden jokaisena päivänä, alle eurolla per päivä. Pukuhuoneissa on omalla lukolla lukittavat pukukaapit ja suihkut sekä wc:t.

Ryhmäliikuntaan tarjoamme virtuaalisia sekä live-ohjattuja tunteja. Katso  aikataulu sekä tuntikuvaukset!

Kestävyysharjoitteluun meiltä löydät monipuolisen valikoiman Technogym cardiolaitteita kuten yläraajaergometri Excite+ Top, juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita, kuntopyöriä, sekä muita erikoisuuksia, kuten hiihtolaite Thorax Trainer.

Lihaskuntoalueelta löydät monipuolisten taljalaitteiden lisäksi alan johtavan laitevalmistajan Technogymin painopakalliset laitteet jotka sopivat niin aloittelijoille ja aktiiviharrastajillekin.

Hyvin varustetusta vapaapaino alueelta löytyy laaja valikoima käsipainoja, kahvakuulia, tankoja, penkkejä sekä useita Technogym Pure Strength vipuvarsilaitteita.

Lisäksi miellyttävät ja kehuja saaneet Technogym Flexability Line –sarjan venyttelylaitteet auttavat mm. selän ongelmiin.

Tervetuloa tutustumaan!

Ryhmäliikunta

 

MyFit Tapiolan kaikki ryhmäliikuntatunnit kuuluvat jäsenyyteen!

MyFit Tapiolassa nautit elämyksellisistä live-ohjatuista sekä virtuaalisista ryhmäliikunta- ja sisäpyöräily tunneista. Voit osallistua aikataulutetuille tunneillemme tai valita mieleisesi tunnin muina aikoina kosketusnäytöltä ja jumpata milloin sinulle parhaiten sopii. Virtuaaliset tunnit näytetään ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysalissa isolta screeniltä. Ajoitetut tunnit löydät ryhmäliikuntaohjelmastamme. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää että saavut paikalle hyvissä ajoin. Ohjaaja opastaa tunnin alussa tarvittavat välineet.

Katso tuntikuvaukset!

Tervetuloa jumppaamaan joka päivä klo 05:00 – 24:00!

Personal Training

Jäsenyyteesi kuuluu 30 min konsultaatio Personal Trainerin kanssa. Personal Trainerin kanssa harjoittelet omien tavoitteiden ja tarpeiden ehdoilla tehokkaasti. Halutessasi voit myös ostaa Personal Trainingia lisäpalveluna.

Lue lisää!

Hinnasto

 

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta sopii erinomaisesti nykyajan kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista. Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja se sopii niin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin.

Hinta 42€ / 45min

Ajanvaraukseen

Richard Wahlstedt

Urheiluhieroja

050 514 3768

Ajanvaraus

 

Richard Wahlstedt

Urheiluhieroja

050 514 3768

Ajanvaraus

Riki Wahlstedt - lisätietoja

Onko kroppasi siinä kunnossa, että voit antaa treeneissä kaiken vai meinaako hyytyä? Anna minun auttaa ja ota jatkossa treeneistä kaikki irti!

Ajanvaraukseen

Ryhmäliikunta

Meillä nautit elämyksellisistä virtuaalisista ryhmäliikunta- ja sisäpyöräily tunneista. Live-tunnit kuuluvat jäsenyyteen 4.6 alkaen.

Aikataulut

Ajankohtaista

 

 

Personal Training

Jäsenyyteesi kuuluu 30 min konsultaatio Personal Trainerin kanssa. 

Valmentajat

 

 

 

 

 

MyFit

Länsituulentie 1
02100 Espoo

Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Tulo-ohjeet

 

Avoinna

Vastaanotto

  • Ma-To 16:00-19:00
  • Pe Suljettu
  • La 10:00-13:00
  • Su Suljettu
  • (Asiakaspalvelu poikkeuksellisesti suljettu 21.3.2019)

Avainkortilla

  • 05:00-24:00 joka päivä