Personal Training

Jäsenyyteesi kuuluu 30 min konsultaatio Personal Trainerin kanssa. Personal Trainerin kanssa harjoittelet omien tavoitteiden ja tarpeiden ehdoilla tehokkaasti. Halutessasi voit myös ostaa Personal Trainingia lisäpalveluna.   

Hinnasto

 

 

Emil Holmgren

Personal Trainer

040 080 5773
ptemil@myfit.fi

Ota yhteyttä

Emil Holmgren

Personal Trainer

040 080 5773
ptemil@myfit.fi

Ota yhteyttä

Emil Holmgren - lisätietoja


Dina Kaspi

Personal Trainer

044 050 0320
ptdina@myfit.fi

Ota yhteyttä

Dina Kaspi

Personal Trainer

044 050 0320
ptdina@myfit.fi

Ota yhteyttä

Dina Kaspi - lisätietoja

Olen Dina,
urheiluhullu jo pienestä pitäen. Vuosien varrella olen kokeillut monia eri urheilulajeja voimistelusta jalkapalloon. Näistä salibandy ja fitnessurheilu vei voiton. Salibandya harrastin 7 vuotta, jonka jälkeen siirryin kokonaan ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille. Kuntosaliharjoittelusta innostuin vuonna 2011 ja 2013 päätin aloittaa kilpailumisen fitnesslajeissa. Siitä eteenpäin harjoittelu on ollut lajinomaista – lihasten kasvatusta ja kehonmuokkausta. Saavutuksiin kuuluu mm. 2 x SM-kultaa, EM-pronssia, 1.sija NFE junior cupissa sekä 7. sija MM-kisoissa. Laji on opettanut minulle paljon kuntosaliharjoittelusta, kehonmuokkauksesta, ravinnosta ja levosta. Matkan varrella olen myös saanut kullanarvoista opetusta kokeneemmilta ja mikä tärkeintä, olen oppinut kuuntelemaan omaa kehoani.

Erityisosaamisiini kuuluu kehonmuokkaus, painonpudotus, lihasten kasvatus sekä ravinnon ja liikunnan yhdistäminen hyvään oloon. Jatkuva kehittyminen on minulle tärkeää ja tällä hetkellä opiskelen myös urheiluravitsemusta Kuopion avoimessa yliopistossa. Olen positiivinen ja tsemppaava, mutta myös vaativa. Kaikkihan me tiedetään, että mitään hyvää ei saavuteta helpolla. Olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että treenaamisen täytyy olla hauskaa! Ohjelmat ja treenit suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi ja toimiviksi. Näin voidaan olla varmoja, että treenaaminen on sinulle mieluisaa, haastavaa ja tärkeintä – pääset asettamiisi tavoitteisiin hyvällä fiiliksellä, etkä kärsimyksellä. Mikäli kiinnostuit tai sinulla on jotain kysyttävää, otahan rohkeasti yhteyttä!

Koulutukset ja saavutukset

 • Liikunnanohjaaja (Arcada AMK)
 • Tavoitteellista kilpatason urheilua vuodesta 2013
 • IFBB Body Fitness Suomenmestari 2015, 2017
 • IFBB Body Fitness EM 3.sija 2015
 • IFBB Body Fitness MM 7.sija 2017

Instagram @dinakaspi

Ota yhteyttä painamalla tästä

Sofie Henriksson

PhysioTrainer, Fysioterapeutti, OMT

050 574 3099
ptsofie@myfit.fi

Ota yhteyttä

Sofie Henriksson

PhysioTrainer, Fysioterapeutti, OMT

050 574 3099
ptsofie@myfit.fi

Ota yhteyttä

Sofie Henriksson - lisätietoja

Hei,

Työssäni kiinnostuksen kohteena on TULE- vaivat ja kuntoutus. Viime vuosina kuntosalien asiakaskunta on laajentunut. Saleilla käy yhä enemmän tuki- ja liikuntaelin vaivoista kärsiviä asiakkaita, joiden erityistarpeet trainerin / fysioterapeutin täytyy ottaa huomioon harjoitusohjelmia suunnitellessa. Laadin sinulle sopivan nousujohteisen harjoitusohjelman elämäntilannettasi huomioiden onko sitten kyseessä ennaltaehkäisevästä näkökulmasta tai taustalla olevat tuki- ja liikuntaelinrajoitteet, urheiluvammat  tai elintapasairaudet. Myös monella ”terveellä” aktiiviliikkujalla on taustalla lihastasapainoon ja liikekontrolliin liittyviä asioita, jotka tulee ottaa huomioon harjoittelussa.

Itse olen nuoruudesta asti ollut kiinnostunut liikunnasta ja harrastan edelleen erilaisia liikuntamuotoja kuten esim. kuntosaliharjoittelu, pyöräily, lenkkeily ja ratsastus. Osallistuin 2003 ja 2005 maratoniin ja 2007 Sulkavan soutuun. Nykyään treenaan omaksi iloksi ja hyvinvoinnin vuoksi. Nautin treenaamisesta ja haluan välittää tätä nautinnon elämystä ja onnistumisen tunnetta myös sinulle.

Työni suhteen into kasvaa vuosien myötä. Muutosten näkeminen, avun antaminen, ongelmien ratkaisu – nautin siitä ja pidän työstäni. Kutsumuksenani on työssäni auttaa ihmisiä.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan sinua tavoitteidesi toteuttamisessa.

KOULUTUKSET

 • Fysioterapeutti 2002, Arcada AMK
 • OMT 2009, Suomen Ortopedinen Manuaaliterapia ry
 • Akupunktio 2014, Suomen lääkäreiden akupunktioyhdistys ry
 • PhysioTrainer 2017, Suomen terveysliikunta instituutti ry

Ota yhteyttä painamalla tästä

Satu Vuorjoki

Personal Trainer

040 529 1940
ptsatu@myfit.fi

Ota yhteyttä

Satu Vuorjoki

Personal Trainer

040 529 1940
ptsatu@myfit.fi

Ota yhteyttä

Satu Vuorjoki - lisätietoja

Valmennuksessa Satun mottona on kehon harjoittaminen kokonaisuutena. Satun kanssa treenataan oikeissa asennoissa ja kuunnellaan kehon viestejä – mitä keho tarvitsee. Satun oma laji on latinalaistanssi, jossa hän myös kilpailee parinsa kanssa. Satu on joogaohjaaja ja Satulla on pitkä kokemus ryhmäliikuntaohjaajana. Satu on myös erikostunut seniori-ikäisten ohjaamiseen.

Nykyinen elämäntapa ja työasennot rasittavat usein lihaksistoa epätasaisesti ja synnyttävät virheasentoja. Heikot, lyhentyneet ja kireät lihakset estävät kehoa toimimasta kunnolla.

Terveyttä tukeva ruokavalio ja riittävä liikunta tulisi olla luonteva osa elämäämme. On tärkeää oppia kuuntelemaan omaa kehoaan. Kuuntelemalla tuntemuksiamme löydämme itsellemme sopivan ruokavalion ja tavan liikkua.

Keholla ja mielellä on vahva yhteys. Myönteisillä mielikuvilla, ajatuksilla, tunteilla ja keskittymisellä on suuri merkitys tavoitteiden toteuttamisessa. Yhdistettynä oikeaan hengitystekniikkaan ne auttavat myös luomaan yhteyden kehon ja mielen välille.
Arjen teoilla ja ajatuksilla voimme joka hetki kuljettaa elämää haluamaamme suuntaan.

Elämänmuutos vaatii motivaatiota. Se edellyttää omien toimintatapojen pohtimista, iloa, energiaa ja tahtoa toteuttaa tavoitteensa. Tässä voin auttaa sinua.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan sinua tavoitteidesi toteuttamisessa! 🙂

KOULUTUS

 • Joogaohjaaja (RYT200, Seasonal Yoga Finland)
 • Personal Trainer (TrainerLab)
 • Reiki-hoitaja (Harmonihuone Somsola)
 • Yhteiskuntatieteiden maisteri (Jyväskylän Yliopisto)

ERITYISOSAAMINEN
Kehonhuolto ja ryhti, painonhallinta, kokonaisvaltainen hyvinvointi, senioriliikunta, toiminnallinen harjoittelu

MOTTO
“ The Mind is Everything. What You Think You Become.“

Ota yhteyttä painamalla tästä

Iina Markkanen

Personal Trainer

045 675 2162
ptiina@myfit.fi

Ota yhteyttä

Iina Markkanen

Personal Trainer

045 675 2162
ptiina@myfit.fi

Ota yhteyttä

Iina Markkanen - lisätietoja

Hei,

Minulla on vankka kokemus erilaisten asiakkaiden personal trainerina. Olen auttanut aloittelijoita pääsemään turvallisesti vauhtiin liikunnassa. Taukoa pitäneet ovat saaneet uuden startin, ja pidemmälle treenanneet päässeet uudelle tasolle.

Fysiikkavalmennuksestani ovat hyötyneet erityisesti golfin ja tenniksen pelaajat, pelistä tulee antoisampaa kun kroppa toimii lajin edellyttämällä tavalla. Toimistotyöntekijöiden hartiakivut jäävät usein salille, ja äidit jaksavat vauva-arkea paremmin kun huolehtivat myös omasta hyvinvoinnistaan.

Lihaskuntoharjoittelun aloittaminen / tehostaminen missä iässä tahansa kannattaa aina!

Olen itse liikkunut koko ikäni. Kilpayleisurheilun jälkeen olen harrastanut mm. kuntonyrkkeilyä ja golfia, ja tykkään omalla kehonpainolla tehtävistä treeneistä. Välillä on kiva käyttää myös välineitä, kuten TRX-naruja ja kahvakuulia.

Trainerina suosin toiminnallisia treenejä, joissa saadaan koko keholle tehokasta harjoitusta. Kesytetään yhdessä kahvakuulat, kumpparit ja levytangot!

Huomioin aina yksilöllisen kokonaistilanteen mm. harjoittelu, ravinto, lepo, perhe, työt, sekä ajankäyttömahdollisuudet.

Tule nykäisemään hihasta, ota reippaasti yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan miten voisin parhaiten olla avuksesi!

Koulutus:

 • FAF Personal Trainer
 • FAF Kuntosaliohjaaja
 • Trainer4You Kahvakuulaohjaaja
 • Titleist Performance Institute golf fitness ohjaaja
 • Training for Warriors ohjaaja
 • FM (kemia)

Ota yhteyttä painamalla tästä